Extempore.fi rekisteriseloste

Extempore.fi -sivuston tarjoaa Extempore Kulttuuripalvelut Oy, Y-tunnus 2534641-1, osoite Jollaksentie 49, 00850 Helsinki. Extempore Kulttuuripalvelut Oy vastaa Extempore.fi -sivuston asiakasrekisteristä.

Ostamalla Extempore-lahjakortin te annatte suostumuksenne sille, että Extempore käsittelee henkilötietojanne (sisältäen sähköpostiosoitteen sekä mahdollisesti etu- ja sukunimen, puhelinnumeron, osoitteen ja kulttuurimieltymyksenne) teidän kanssanne tapahtuvaa yhteydenpitoa ja teille tapahtuvaa tarjousten markkinointia varten. Henkilötietoja käytetään myös liiketoiminnan kehittämiseen.

Henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä siirretä EU/ETA-alueen ulkopuolelle.

Henkilötiedot tallennetaan Extemporen asiakasrekisteriin. Extemporen asiakasrekisterin tietokannat on suojattu palomuurein, salasanoin ja muin teknisin keinoin. Tietokannat ja niiden varmuuskopiot sijaitsevat lukituissa ja vartioiduissa tiloissa.

Teillä on aina syytä ilmoittamatta mahdollisuus perua suostumuksenne henkilötietojen tulevan käytön osalta. Mikäli Te haluatte perua suostumuksenne, tulee se tehdä sähköpostitse osoitteeseen info@extempore.fi.