1. Mikä on Extempore?

   Extempore on tehty kaikille meille kulttuuria ja laaturavintoloita rakastaville spontaaneille kaupunkilaisille! Meidän missiomme on yllättää sinut uusilla elämyksillä, olipa kyse sitten tajunnanräjäyttävästä teatteriesityksestä tai makumatkailusta laaturavintoloihin.

   Sika säkissä -paikkoja ostamalla pääset sekä pienten, nousevien kykyjen esityksiin että perinteikkäiden kulttuuritoimijoiden suurtuotantoihin. Sika säkissä -yllätysillallisilla puolestaan pääset nauttimaan keittiömestarin suunnittelemasta ateriasta yllätysravintolassa. Kelpuutamme sinulle tarjottavaksi vain hyväksi havaitsemiamme laaturavintoloita. Saat myös valita liha/kasvis/merenelävä-vaihtoehdoista, jos ne ovat saatavilla.

   Meidän mielestämme kulttuurielämykset ja laaturavintolat kuuluvat kaikille, ja siksi Extemporen ystäville lipun hinta ei ole este! Voimme tarjota paikkoja edullisesti, sillä ravintoloihin ja kulttuuritapahtumiin jää aina välillä tyhjää kysynnän vaihtelusta ja peruutuksista johtuen. Nämä orvot paikat me sitten säkitämme ja tarjoamme suoraan sinulle! Näin kaikki voittavat - sinä saat uusia elämyksiä ja kulttuuritoimijat paikat täyteen. Toimimme tällä hetkellä pääkaupunkiseudulla ja Turussa.

   Olemme nyt myös taskussasi - Lataa Extempore kännykkääsi ilmaiseksi App Storesta tai Google Play -kaupasta. Extemporen kulttuuri- ja ravintolatarjousten lisäksi sovellus näyttää omien valintojesi mukaan koostetun suosikkitapahtumalistauksen. Inspiroidu elämyksillä - Extempore on meille spontaaneille

   Extempore Helsingin Sanomissa

  2. Miten Extempore toimii?

   1. 1

    Valitse tapahtuma.

    Tarjoukset voivat olla alennuksia, kaksi yhden hinnalla-paketteja tai Extempore Extra -tarjouksia, joissa saat jonkin lisälahjan lipun hintaan. Muista toki ottaa kaverit mukaan esitykseen.

   1. 2

    Maksettuasi paikkasi verkkopankissa, saat varauskoodin joka on muotoa: "NAPANEN88". Voit kirjoittaa sen ylös tai vaikka ottaa kuvan koodista. Maksu tapahtuu turvallisesti Paytrailin kautta, ja voit käyttää seuraavia maksutapoja:

    Maksutavat

   1. 3

    Kerro varauskoodi lipunmyynnissä.

    Lipunmyyjä antaa sinulle pääsylippusi esitystilaan. Rahaa ei siis tarvitse tässä enää käsitellä.

   1. 4

    Koe elämys.

  3. Ota yhteyttä

   Extempore Kulttuuripalvelut Oy

   info@extempore.fi

   +358 40 7011457

  1. Tilaa Extempore sähköpostiisi

   Saat äkkilähtöjä ja iloisia yllätyksiä!

   • Pääkaupunkiseutu
   • Turku
   • Tampere